Efter min andra förlossning hittade jag svaret på mina inkontinensproblem: Emsella behandling

Hej alla fina läsare,

 

För många av oss är moderskapets resa fylld med både glädje och utmaningar. En av de oväntade överraskningarna för mig kom efter min andra förlossning: jag började märka att jag läckte, särskilt när jag tränade. Det var inte bara obekvämt utan också frustrerande. Som någon som alltid älskat att vara aktiv, kändes detta som en betydande begränsning. Jag ville inte att inkontinens skulle definiera min vardag.

 

Då upptäckte jag Emsella behandling.

 

Vad är Emsella behandling?

 

Emsella behandling är en banbrytande lösning för kvinnors hälsoproblem, speciellt för oss som upplever inkontinens. Genom att använda högintensiva fokuserade elektromagnetiska (HIFEM) fält, stimulerar Emsella behandling bäckenbottens muskler. Tänk på det som en “super-kegelträning”, men utan all den ansträngning som krävs från din sida.

 

Varje behandling varar i ungefär 30 minuter, och under den tiden kan du känna en tingling-känsla när musklerna kontraheras. Men det bästa är att det är helt icke-invasivt. Ingen operation, inget krångel. Bara sitt på Emsella stolen fullt påklädd, och låt den göra sitt jobb.

 

Min personliga erfarenhet med Emsella behandling

Jag beslutade mig för att prova och efter bara 8 behandlingar, har jag sett fantastiska resultat. Min inkontinens, särskilt när jag tränar, är ett minne blott. Att kunna springa, hoppa och skratta utan rädsla för läckage har gett mig tillbaka en känsla av frihet och självförtroende.

 

Många av er undrar kanske om detta verkligen fungerar, och jag är levande bevis. För mig var Emsella behandling en game-changer, en lösning som jag önskar att jag hade känt till tidigare.

 

Att vara mamma kommer med sitt eget set av utmaningar, och inkontinens behöver inte vara en av dem. Om du, som jag, har upplevt dessa problem, överväg Emsella behandling. Det har förändrat mitt liv, och det kan förändra ditt också.

 

Så, här står jag nu – två barn rikare, med en ny uppskattning för min kropp och dess förmåga att återhämta sig, särskilt med lite hjälp från Emsella behandling. Låt inte inkontinens hindra dig. Det finns lösningar där ute. Jag är tacksam att jag hittade min.

 

Stor kram till er alla och tills nästa gång, håll er aktiva, glada och läckagefria!

 

Lider du av inkontinens och skulle vilja pröva emsella behandling kostnadsfritt för att kunna avgöra om det är rätt behandlingsmetod för dig så rekommenderar vi att ansöka om 2 gratis emsella behandlingar hos Lean Laser i Stockholm. Det gör du enklast genom att klicka här

 

Vill du läsa mer om denna unika behandlingsmetod kan du ladda ner en ebok om den här