Underbara motiv i ett Disney pussel

Pussel är roligt att bygga i alla åldrar, och varför inte bygga ett eller flera Disney pussel. Tänk på alla underbara filmer Disney har gjort, både gulliga, snälla, fula och elaka figurer. Det kan ibland vara svårt att välja ett pussel med så många bitar du vill ha, och kan lägga. Ett bra sätt är att söka på nätet, där kan du hitta marknadens bästa Disney pussel och lita på att det finns massor att välja mellan. Om det snart är jul och du tänkt köpa ett Disney pussel i julklapp, kan du fundera på vilka figurer som är med i Kalle Ankas jul på julafton. Den dagen när både barn och vuxna samlas tillsammans framför tv:n, ingen vill väl missa jultomtens verkstad, Kalle Anka med fl

 

Vem ska ha ett Disney pussel?

Är det mormor som ska få ett pussel kan hon nog tycka om ett motiv med tjuren Ferdinand, som sitter vid sin korkek och luktar på blommorna, är det storasyster som precis blivit kär, passar kanske Lady och Lufsen perfekt till henne. Busiga lillebror lär alldeles säkert gilla Kalle Anka och hans vänner på camping. Tänk att en enda man som Walt Disney har tecknat så otroligt många karaktärer, att det till och med kan bli svårt att välja vilket pussel.

 

Pussel att ha hemma

Pussel är som sagt alltid populärt att bygga, köp gärna hem några stycken i olika storlekar och bitar, kommer det barn på besök kan de sitta och bygga gulliga och roliga Disney pussel. Som vuxen kan du ha en plastlåda med olika pysselsaker till exempelvis dina barnbarn. Sätt på en etikett där det står pyssel och pussel. Barn blir ofta otåliga när vuxna sitter och pratar, och istället för att låta dem sitta framför tv:n, kan du ta fram lådan, så de kan bygga Disney pussel och pyssla med det andra du har i lådan.

 

Pussla hos mormor

Är du barn och ensam med din mormor kan du och hon bygga pussel tillsammans, och är du lyckligt lottad som har en mormor som tycker om att baka, har hon säkert förberett ditt besök med nybakade bullar att äta samtidigt som pusslet läggs. Lycka till, och ha så roligt!