Webbshop till Salu!

Posted by on Apr 17, 2012 in Allmänt | 0 comments

Började dagen med styrketräning. Ett måste med det jobb jag har då det blir mycket att sitta framför datorn. Började bara för ett par veckor sedan och kan inte ens ha mer än lägsta på de flesta maskiner. Känner mig verkligen som en ”klenis”, men är glad att jag börjat göra något åt det för att träna rygg och nacke. Väl på företaget packade jag ordrar och fick kund från Mallorca som också var Egen Företagare, men i en helt annan brasch. Förstås inte ovanligt att det är kunder från hela Europa i webbshopen, men inte lika vanligt att de tittar in i Lagershopen. Det måste kännas lite konstigt för henne för att snön öser ner utanför fönstret, men hon berättade att de även hade fått snö på Mallorca en natt för inte så långe sedan och att hennes make hade åkt ut och fotat runt ön.
Blev erbjuden att köpa en till Webbshop, som om det inte räcker med jobb i en, men det är alltid roligt när kollegor/konkurrenter hör av sig och erbjuder sina till försäljning.
Resten av eftermiddagen fortsatte jag att städa för imorgon kommer det 18 personer som ska göra Studiebesök så det blir lite spännande. Hann långt ifrån klart med städningen så det är bara att fortsätta imorgon. Nu måste jag sluta skriva för att kunna hålla tummarna i hockeyn.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>