Vitlökspress i nattduksbordet!

Posted by on Aug 3, 2010 in Allmänt | 0 comments

Jag slutar aldrig förvånas över vad vissa av barnen hittar på. Idag när jag hade packat alla grejor för strandutflykten och kom ut till bilen så hade de druckigt upp festisarna som vi skulle ha med oss. Igår hittade jag vitlökspressen i mitt nattduksbord och en av barnens kompisar frågade varför vi hade papper i taket på toaletten. En väldigt bra fråga svarade jag: – En av barnen roar sig ibland med att blöta toapapper och kasta upp det i taket. Han tycker att det ser ut som små stjärnor :( . Inte så lätt att ta bort om man inte hunnit se det förrän det torkat. Tänker ibland att mina första barn, tvillingarna, inte alls gjorde lika mycket bus som ett par av deras yngre syskon, men det tror väl rackarns jag det – Jag var ju efter dem som en hök hela tiden och höll koll på vad de gjorde. Mina senare barn har ju haft större möjlighet att hitta på grejor eftersom mina hushållsuppgifter mm mm ökat för varje barn.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>