Visste att Kaos var på väg…

Posted by on Mar 23, 2015 in Allmänt | 0 comments

Började med att 12-årige sonen sa: – Ta mig till doktorn mamma. Då gör man det! En riktig rivstart med andra ord efter att, tillsammans med maken sett till att de andra 5 barnen kommit till skola och förskola.
Sedan i lördags hade sonen haft ont efter halsen och ner mot bröstet och han tyckte att det blev värre och värre. I morse när han skulle ta sina astmamediciner vek han sig dubbelt för att det tog så ont att andas in djupt. På Vårdcentralen trodde de att det var en muskelstreckning, men kollade sänka och feber för säkerhets skull.
Sedan fortsatte dagen ungefär i samma tecken. Vi fick leverens efter leverans med leksaker, vårens crocs, skylanders figurer. Jag hann inte undan med allt innan nästa leverans kom. Det värsta med att driva webbshop är att det ju inte räcker med att få in varorna, sätta upp dem och prismärka dem i butiken. Jag behöver ju lägga in dem på nätet också och det är inte tvärgjort vill jag lova!
Med sista leverensen kom han! Kaos, som så många kunder stått på kö för att köpa och som tillråga kännetecknade min dag. Meddelade kunderna som hade väntat och till butiken blev det en jämn ström med kunder i de kartongpyramider som redan fanns, intresserade av de ny Skylanders (spelfigurer för dig som inte vet vad det är).

kaos-trap

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>