Vilken Supermorsa jag är!

Posted by on Okt 29, 2010 in Allmänt | 2 comments

Idag har det varit maskeraddag för mina dagiskillar, 3 och 4 år. 3-åringen skulle vara Batman och 4-åringen Darth Vader. Hur förvånad jag blev att de orkade ha på sig utstyrseln hela dagen och ville fortsätta att ha den ända tills det var dax att gå och lägga sig. I kväll tyckte 3åringen att storebror, snart 8 år, var lite för ”på” så då fick jag rycka in och rädda Batman! Vilken Supermorsa jag måste vara som räddar Superhjältar!

På bilden lille T, 10 månader, som hjälper till att städa på företaget på sitt eget lilla vis.

2 Comments

  1. En mysig och personlig blogg! Precis som jag vill ha dem! ;)

    • Hej Linda!
      Vad roligt att höra. Dessvärre har jag tappat motivationen lite eftersom maken inte har visat mig hur man får in bilderna från kameran i datorn.
      Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>