Vilken Rökare!

Posted by on Feb 20, 2011 in Allmänt | 0 comments

Vaknade kl 6.30 av en uppspelt 8-åring som undrade när vi skulle gå in och fira hennes lillebror som fyller 5 år idag. Försökte säga att det var sååå tidigt på morgonen, men hon lyckades få igång både 1-åringen och 3-åringen så det var bara att pallra sig upp.
Gick ner så dottern fick slå in presenten och sedan gick vi hela familjen in och sjöng för honom. Det blir en ordentlig kör när alla 8 sjunger för full hals. Lego Ninjago stod på önskelistan och så fick det bli.
Innan födelsedagsfikat var klart föll 6-åringen för frestelsen att smaka på en bulle som han skulle värma i micron. En liten bulle 30 sekunder (för att jag inte hann vara med) gjorde att det blev ordentlig rökutveckling och jag väntade bara på att brandvarnarna skulle starta, men det hjälpte att vi vädrade på en gång. Vilken rökare det blev!
Resten av dagen gick också i firandets tecken. 2 fikabjudningar med först tårta och sedan våffeltårta till middag. Våffeltårtan ville inte riktigt hålla sig på plats, men vi hittade en järnpinne från en servetthållare att stoppa i mitten så den inte skulle tippa. Alla sätt är bra utom de dåliga :) .
Snart är det dax för Solsidan, men först måste vi berätta vad Igelkottis (se gårdagens blogginlägg) varit med om.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>