Världen är bra liten

Posted by on Sep 8, 2010 in Allmänt | 1 comment

Började morgonen, som vanligt vid kl 6 med att gå upp med lillen och sedan vaknade barnen en efter en tills jag får skrika på de sista och maken att stiga upp.
Promenerade sedan med de 3 äldsta till skolan och denna morgon följde jag 7-årige sonen till skolsyster. Han hade haft ont i vänster sida under bröstet ett tag efter att ha slagit i sig i klätterställningen, men skolsköterskan trodde bara att det var ett revben som hade fått en liten törn.
Väl på företaget har lillen roat sig med att åla runt och dra ut sopor, rycka i sladdar (förbjudet förstås) och gömt sig i skrymslen och vrån. Jag tror att han tycker att det är riktigt kul faktiskt. Det är som hans andra hem och det kommer ju också många barn till butiken som han tycker det är kul att ”prata” med.
Idag blev jag varse om att världen är bra liten ändå. Skulle ringa och informera mig om en ny marknadsföringskanal och tyckte att jag kände igen personens namn som jag skulle kontakta. Mycket riktigt. När jag presenterar mig brister reklamförsäljaren ut i skratt och säger: – Jag är kund hos er och när du ringde och presenterade dig funderade jag på vad jag nu hade för beställning på gång. Istället är det du som ringer mig på jobbet!
Jättekul att höra och det var förklaringen till att jag kände igen hennes namn, men inte kunde placera det. Jag är faktiskt en rackare på namn, siffor är inte min grej, men jag brukar komma ihåg vad människor jag träffar heter. De flesta gånger – utom när jag hade fått för mig att en kompis man hette Per-Erik när han heter Bertil! Något pinsamt!

One Comment

  1. Hahahaha…ja något pinsamt hihi…sovv gott o tack för din kommentar hos mig. kram
    http://blogg.mama.nu/patrice

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>