Vägen till Lycka…

Posted by on Okt 2, 2010 in Allmänt | 0 comments

Fredagen började inget vidare. Behövdes verkligen på företaget för att nya varor stod i högar och behövde läggas in i shopen samtidigt som alla ordrar behövde packas.
När hela familjen nästan var helt klara för att åka till förskola, fritids, skola och jobb säger tvillingarna, snart 8 år att de inte mår så bra. Kollar tempen och efter att ha hört att många är sjuka med feber, får jag för mig att de har något förhöjd temp. Tänker att det kanske är något på gång. Inte mycket att göra åt, men eftersom 2 ska stanna hemma kan lika gärna de 4 andra barnen också vara det eftersom de inte har skolplikt.
Sagt och gjort. Efter att ha ringt skolan, fritids och dagis vinkar vi adjö till maken med förhoppning att jag ska kunna jobba lite hemifrån med att besvara kundmail och lägga in varor. Vilken optimist! Istället sprang jag runt som en liten galning efter barn som inte alls var sjuka, utan hade alldeles för mycket energi. Någon sprang ut alldeles för lite klädd, en annan behövde torkas, en tredje retade en 4:e, bebben behövde matas osv osv. Höll ett tag på att bli lite halvgalen eftersom maken också ringde hem och förstås hade frågor ang. jobbet som jag annars brukar sköta på företaget. Hörde knappt något av vad han sa samtidigt som barnen passade på att göra bus när jag var i telefonen. Blev lite irriterad eftersom jag kände att jag hade så mycket annat att göra, men till slut bestämde jag mig bara för att gilla läget och försökte engagera barnen i hemmasysslor istället, vilket lugnade ner dem.
När eftermiddagen kom och barnen hade busat av sig lite gick jag ändå runt och tänkte:- Vad skönt att det är fredag och vi får vara tillsammans hela familjen i helgen. (vilket minne va?) Hade nyss varit halvgalen fastän vi bara varit 6 st hemma och nu längtade jag tills vi skulle vara 8 personer en hel helg!
Har läst att Vägen till Lycka är dåligt minne, bra hälsa (och det 3:dje kommer jag inte ihåg :) ), men jag har lagt till Positivt Tänkande och barnen förstås, som jag själv tycker passar till de 2 förstnämnda. Vad är vägen till lycka för dig?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>