Tyngre dagar nu.

Posted by on Apr 25, 2015 in Allmänt | 0 comments

På vardagarna hinner jag nästa aldrig tvätta, så det brukar bli hela helgerna istället. Har en extra stor tvättmaskin, torkskåp och torktumlare…..tills igår. En säkring gick i huset och då gick sistnämnda sönder. Som om den är helt död! Blev mycket att hänga vill jag lova!   Är ni en familj på 4 är det väl ungefär som om du skulle tvätta till grannens familj också :-) .

En av barnen hade fotbollsträning på hemmaplan och de flesta av dem kompisar hemma så vi har bara fortsatt att försöka röja bort och städa undan. Jo, började faktiskt med något roligt i morse. Jag och lillen bakade Rosenbröd & vaniljbullar efter att han vaknat av ett  astmaanfall, som förstås var mindre kul  och krävde medicin. Han var så rolig för han sa fler gånger: – Mamma, vi väcker väl inte de andra, va?  Vaniljbullar & rosenbrödet som blev kvar efter frukost. Inte snygga, men goda! 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>