Trött, så trött…..

Posted by on Aug 12, 2010 in Allmänt | 3 comments

Efter många sena kvällar gjorde jag en tidig kväll igår och tur var väl det. Lillen vaknade kl 3 och behövde på toan = jag byter blöja halvt medvetslös. Sedan roade han sig med att gnissla med tutten och slå handen mot väggen för att kolla in skuggan som blev – i en evighet tyckte jag. När han äntligen slutade och jag somnade om kom 5-åringen och hade varit på toan, somnade om igen, då kom 4-åringen, 2,5-åringen och sist, men absolut inte minst 7-åriga dottern = 6 pers i 120 cm säng. Jag orkade inte ens protestera, men tänkte att jag kommer väl att bli krokig i förtid när jag får ligga och sova som en krok. Får hoppas på bättre sömn i natt. Fördelen är att det är många sängar att välja på när jag ids gå upp och byta säng och så är det verkligen inte varje natt.

3 Comments

  1. Min hälsning på tidigare inlägg kom tydligen inte med … Var väl extra tur att du lade dig i tid igår. Mm, även om man är ”död av trötthet” så är deff. bättre att lägga sig i barnens tomma säng. Apropå att orka, visst är också sömn Otroligt viktigt! Kram och hoppas natten blir bättre, ikväll ska jag natta i tid.

  2. Ni skulle helt klart behöva en större säng :-)

    • Tack för din kommentar. Hmm, tack och lov är en av sängarna större, kanske 160 cm och där ryms vi ganska bra. Varje natt hoppas jag och tror att det är den sista. Evig optimist som jag är :) . Tur det finns många sängar att välja på som sagt :) .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>