Trasigt Sug!

Posted by on Jun 16, 2015 in Allmänt | 0 comments

Försov oss nästan till dotterns programmeringskurs Hej Tjej! 

Gick sedan med lätta steg mot jobbet tills jag kom på att jag var lite för lätt….hade glömt ryggsäcken med datorn hemma. Inget E-handelsarbete utan dator, det är ett som säkert. Det man inte har i huvudet får man ha i benen.

10.00 Maken till tandis efter långvarig tandvärk. Kom ut 1200 kr fattigare!

11.20 Jag till tandis efter långvarig tandvärk. Tandsköterskan började snacka undersökning, tur tandläkaren tog kommando och sa: – Här ska inte undersökas, här ska lagas! Kom ut 40 minuter senare med 1 tand mindre, en lagad tand och 2700 kr faktura!!! Ändå hade de inte råd med en sug som fungerar, då båda slutade funka under behandlingen.

12.00 7-åringen till fotbollsskola.

14.00 tog emot leverans och packade 2 lokala webbordrar som jag sedan levererade i samhället,  men innan dess lämnade jag webbordrarna till Schenkerlastbilen.

15.00 dottern hämtades från din kurs i stan.

16.00 hämta från fotbollsskolan.

17.15 3 av sönerna samt dottern till fotbollsträning medan jag, maken och lillen följde den 5:e sonen för att se hans fotbollsmatch i Hjoggböle.

Åt 22 st varmkorv med bröd och namnsdagsfika för 9-åringens andranamn Håkan som var igår, när vi kom hem.

21.42 ligger till sängs. Tror på skönhetssömn….eller åtminstone att tålamodet funkar bättre med tillräcklig sömn.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>