Trädgårdens största fiende!

Posted by on Apr 27, 2014 in Barnen | 0 comments

Började dagen med att försöka röja upp lite hemma. Sedan var det dags att ge sig ut på en liten joggingtur med de tre äldsta barnen. Första gången för mig och 11-årige sonen, men för dottern 11 år och 9-årige sonen gick det som en dans eftersom de tränat hockey och innebandy hela vintern.

Underbart väder så vi passade på att klippa häckar. Inte favoritsysslan att röja upp efteråt, men tur att det inte behövs så ofta. När maken gick in bad jag 9-åringen att såga ner en av buskarna, som hade lämnats, men det skulle jag inte ha gjort. När maken kom ut igen höll han på att få spel eftersom det tydligen inte var en buske, utan ett träd som aldrig kommer att skjuta skott igen. Så gröna fingrar har jag!!! Ser inte ens skillnad på buske och träd och hade ingen aning om att det var på det viset. Jag måste ju vara trädgårdens största fiende!

På bilden det jag definierar träd (vårt stora Pilträd) och bakom syns det stackars träd som sågades ner. Fråga mig inte vad det var för sort.

Skillnad på träd och träd

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>