Tillsammans är vi bäst!

Posted by on Apr 23, 2014 in Allmänt | 0 comments

Idag fick barnen äntligen träffa sina idoler. Svenska mästarna i hockey, Skellefteå AIK! De tidigare firandena har varit för sent för de flesta av barnen. Första firandet var mitt i natten när hockeyhjältarna kom hem till Skellefteå Kraft Arena några timmar efter vinsten. Andra firandet igår på Guldtorget eller Möjligheternas torg som det egentligen heter, men förra året när de vann var det så mycket folk, så vi förstod att det inte skulle vara mindre i år. Vi hade antagligen drunknat i folkmängden, barnen hade inte sett något och vi hade haft svårt att hålla koll på alla barnen.

Eftersom det firades i dagarna 3 var det suveränt att vi idag kunde ta barnen med sina hockeypuckar, ishockeykort och andra Skellefteå AIKprylar som guldhjältarna kunde signera. Gissa om de var nöjda? 4-åringen rörde vid flera av spelarna bara för att ha rört dem. Inte när de tittade på honom utan precis som han brukar göra när han träffar maskotarna Leo Lejon eller Kottis. Med beundran och lite blygt.

Imponerades av den tolerans och vänlighet spelarna, även efter att de avslutat evenemanget, visade alla fans efter att ha skrivit massor av autografer, blivit fotograferade, fått frågor och mycket mer. Vilka förebilder. Värre var det med den 60-årige mannen som försökte tränga sig i autografkön till spelarna, före alla barn med förklaringen att han hade en parkeringstid att passa! Ehhh, vem hade inte det? Pinsamt!!

Bäst att börja öva

Bäst att börja öva

Barnen med Bud Holloway

Barnen med Bud Holloway

Barnen med Bellmare

Barnen med Bellemare

Barnen med Jimmie Ericsson

Barnen med Jimmie Ericsson

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>