Thor & Ironman på besök!

Posted by on Mar 18, 2015 in Allmänt | 0 comments

Började morgonen med en promenad med maken. 

Gick vidare till ett möte som handlade om att locka turister till vårt fina samhälle. Kan bara inte låta bli att engagera mig ideellt trots att jag hade massor att göra på företaget. Tycker ju att det är så kul med utveckling där man bor.

Stora kartonger och grejor överallt var känslan som mötte mig när jag kom till företaget. Till råga på allt kryllade det med kunder i butiken under dagen, vilket förstås är jättekul, men pinsamt när jag inte hinner få undan. 

Pricken över i:et var när de 2 yngsta dök upp och skulle vara med på jobbet sista 2 timmarna. Vips dök de upp som Thor och Ironman bland leksaker, skor och kartonger. Nästa sekund låg en mugg varm choklad på golvet Pg a att lillebror skulle komma till mig så jag Kunde smaka på hans konstiga choklad. Utredningen visade att storebror 7 år hade kryddat den med aromat! 

Vi tre skulle promenera hem och för att orken skulle räcka för de 2 små fick det bli en munk var till kidsen och promenad in på biblioteket och låna 2 böcker var. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>