Testat vara Paparazzi!

Posted by on Jun 19, 2014 in Allmänt, Barnen | 0 comments

När jag skulle börja gymnasiet så valde jag mellan ekonomi och barn- och ungdomslinjen. Det lustiga är att då var jag 14 år och idag har jag både och. Företag och 6 barn att vårda. Efter gymnasiet hade jag lust att bli reseledare. Åkte på reseledarutbildning med Vingresor i 2 månader och bestämde då att jag inte ville bli reseledare utan ville åka till värmen under ledig tid utan att jobba.
För ett par dagar sedan prövade jag på ett annat yrke – Paparazzi! Åkte 140 mil sammalagt för att träffa Finish Flash, Teemu Selläne, en fd finländsk hockeyspelare som spelat med NHL, Anaheim Ducks. Maken hade i ett svagt ögonblick sagt till barnen att hockeyspelaren skulle vara i Finland och barnen hade bestämt sig! De skulle ha autografer på sina hockeyprylar.
Väl där fick vi information om att Teemu den dagen skulle vara vid hockeyskolan, men det visade sig inte stämma. Därifrån sökte vi en golfbana där han enligt rykten skulle spela välgörenhetsgolf osv osv. Var tvungen att stanna en till natt pg a att vi inte träffade honom första dagen, men dagen efter var Dagen det hände. Han kom till Hockeyskolan, tränade några grupper och jag fotade allt vad jag kunde under tiden barnen tog autografer. Nu vet jag också att jag inte vill bli Paparazzi, då det är ett väldigt väntande, letande och kanske inte ens ger resultat. Lyckades rätt bra om jag får säga det själv och tur var väl det.

Teemu Selläne

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>