Tävling & Mötesdagar

Posted by on Apr 29, 2014 in Barnen, Företagande | 0 comments

Våren är här. I alla fall har det varit några varma dagar och precis som myrorna vaknar till liv i stacken känns det som om de flesta människor också vaknar till och börjar krylla. Känns just nu som om alla sliter och rycker i mig. Tack och lov har även jag fått lite extra energi av ljuset.

På företaget håller jag på att bli nerringd av säljare av varor och marknadsföring, stiftelser, insamlingar och sponsortiggare. Suck! Lägg där till att på fritiden är det 6 st utvecklingssamtal, specialpedagog, barnen till tandläkare, 4 föräldramöten fotboll. Tur att vi är 2 aktiva föräldrar. På 2 dagar har jag haft 5 möten! Undrar om det är mitt personliga rekord?

Igår hade DVDn HundraÅringen Premiär! Ikväll ska jag se den. Vill du ha chansen att vinna ett ex? Kolla in tävlingen (länk) i Kotteshoppen.se Blogg Barnkläder och Leksaker.

© Buena Vista © Nice FLX Pictures

© Buena Vista © Nice FLX Pictures

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>