Ta mig härifrån!

Posted by on Aug 30, 2010 in Allmänt | 0 comments

Riktigt strulig dag. Började med att få shampoo i ögat i morse när jag duschade och ser fortfarande suddigt. Typiskt mig när jag skulle försöka skynda mig att tvärduscha och slänger in en klick shampoo i ögat med mina yviga rörelser.
Sedan med 3 av barnen till tandläkaren. Både jag och maken var med för det strulade lite på morgonen så vi blev försenade och hann inte skjutsa ut någon av oss till företaget.
När jag kom hem med barnen efter barnomsorgen var det ”highlife”. Märktes att de var trötta efter helgens firande och festligheter och middagen var en katastrof. När man har många barn behövs det bara att någon av de större barnen börjar larva sig så får de lätt med sig de yngre, som ser upp till sina storasyskon och då blir det kaos. En sån dag var det idag.En av 7-åringarna låg under bordet, den andra vägrade lägga bort spelet han höll på med, 5-åringen kastade mat, 4-åringen tyckte allt var äckligt, 3-åringen halvlåg på bordet och lillen gnölade för att jag inte matade honom tilläckligt fort. Försökte i alla fall mata lillen som förstås hade svårt att äta i allt liv samtidigt som han var trött och hungrig så jag visste att jag var tungen att få i honom maten innnan det skulle vara godnatt! Något barnen verkade helt medvetna om. De Brukar alltid ta tillfället i akt att göra bus när de vet att jag pratar i telefonen, matar lillen, städar eller är upptagen med tvätt i tvättstugan.
En dag som denna kan man hålla sig för skratt och för ett kort ögonblick tänka: Ta mig härifrån! Tur att det går över ganska fort ändå när man får möjlighet att styra in dem på annat, dvs när bebisen ätit klart.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>