Svenska barn är sjuka!

Posted by on Jun 22, 2010 in Allmänt | 0 comments

Tillbringade förmiddagen med 4 av barnen på barnmottagningen. 5-åringen skulle kolla om han fortfarande var allergisk mot ägg, så idag skulle han få prova äta äggprodukter under uppsikt och nära till sjukvård. Det var tvillingarna 7 år, 5-åringen och 6 månaders babyn som följde med. Det började inte bra. Jag hade glömt ge honom sin allergimedicin som han MÅSTE ta varje morgon så det var bara att vända om. När vi sedan kommit halvvägs frågade dottern om lillen hade med sig sin napp. -Ehhh, nej. Det hade han inte och jag började redan gruva mig för hur det skulle gå. Dessutom höll jag på att skrämma ihjäl chefen för avdelningen genom att tappa (babycosen)bilbarnstolen nerför halva trappan. Hon trodde att bebisen satt i, men honom hade jag tryggt under armen medan jag försökte stänga grinden som avgränsade trappan. Något kaotiskt med andra ord, men det gick!
När vi hade varit där i 4 timmar hade vi träffat 12 personer som vi kände. Goda vänner och barnens kompisar från skola och dagis. Det var lunginflammation, hjärtljud, diabetes, allergi och leukemi bland barnen som skulle behandlas eller kontrolleras. Hur sjukt är inte det? Är svenska barn så sjuka?
I alla fall så gick vi hem med goda resultat av provokationen av ägg för min son visade bara små tecken på allergi. Natten är dock kvar och det är den som brukar vara värst och hålla i sig 2 nätter, så jag får försöka gå och lägga mig tidigt ifall att han får astma.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>