Status quo

Posted by on Jun 21, 2013 in Barnen | 0 comments

Är så trött, så trött , men skärpte till mig för att midsommarfira med barnen. Hade helst bara varit hemma, men var för en gångs skull smart att fråga barnen om de ville stressa iväg för att binda kransar och dansa runt stången och jag hade tur – alla ville ta det lugnt! Senaste åren har det varit Status quo vad gäller tröttheten efter 8 år av småbarnsår och detta år var inget undantag.
Gick till samhällets midsommarfirande där barnen träffade kompisar och närmaste släkten och sedan gick vi i familjen hem för att äta det vi själva kände för, utan stress eller behöva tänka på hur andra vill ha det.
Yngsta ville åka vagn efter maten så jag och 10-åriga dottern tog en lugn, stillsam promenad i solen i de lugna kvarteren. Avslutade kvällen med en biltur med familjen för att kolla status i samhället. Lillen somnade och jag har förklarat Midsommarafton avklarad genom att dra på mig min favorit t-shirt (se bilden) och bästa jeansen . Hoppas du också fick som du ville! Jag hade tur att alla i familjen ville ha det som jag.

20130621-212728.jpg

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>