Städhelg!

Posted by on Aug 22, 2010 in Allmänt | 2 comments

Vädret har inte varit det bästa och vi har mest varit hemma och tagit det lugnt eftersom de 3 äldsta barnen varit så pass förkylda att både fotbollsmatch och simläger blev inställt för deras del. Har passat på att städa hela helgen, fast ingen skulle tro mig om de såg hur det ser ut hemma. Medan jag städar i ett rum, så dras det ut i ett annat, men det har jag berättat så många gånger förr. Att städa när man har små barn är som att skotta medan det är snöstorm!!
I alla fall så slutade jag helgen med en trevlig middag i vuxensällskap genom att vara på simtränarmöte. Jag ska börja träna sönerna, snart 6 år och 4 år tillsammans med en annan tjej och 10 barn till :) . Wish me luck! Måste plocka fram lite kläder till skolan och dagis imorgon. Första dagen i förskoleklass för min lille kille som snart blir 6 år och har så besvärlig astma. Gruvar mig lite för hans del.

2 Comments

  1. Jag som tycker det är jobbigt att städa efter theo borde tänka mer på vilket jobb du har:) ha en fin kväll!!

    • Första barnet är ju också en stor omställning eftersom allt är helt nytt, vilket jag också tyckte var jobbigt. Det tråkiga är att för varje barn ökar också hushållsarbetet. Känns som jag knappt hinner vara med barnen för att jag måste städa (och då är jag allt annat än pedant – hade jag varit det, så hade jag nog varit död vid det här laget:))
      Ha en trevlig dag.
      Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>