Stackars liten…

Posted by on Jul 26, 2010 in Allmänt | 1 comment

Idag har jag tagit hand om tvätten tillsammans med min 2,5-åring. För ett tag sedan berättade jag för en kvinna. som numera har 2 stora barn, att min son brukar hjälpa till med tvätten genom att hänga sockar och underkläder i torkskåpet. – Stackars barn, sa hon och såg verkligen med medlidande på honom. Jag, som tycker att jag och lilla sonen har en trevlig stund och som ser hans glädje när han får hjälpa till och kan själv, stod som ett frågetecken över hennes reaktion.

Tänk vad olika referensramar man har och hur lätt man glömmer hur det var när barnen var små. Videofilma och fota så mycket du kan (säger jag som antingen har slut på film eller slut batterier när jag väl kommer ihåg det).

Nu packar vi in familjen i bilen för en mjukglass i byn :) .

One Comment

  1. Min dotter hon är iofs 5 år snart älskar att hjälpa till hemma. Det har hon alltid gjort. Hon får hjälpa till när hon vill. Inget konstigt med det tycker jag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>