Sovit min 5:e natt på 8 år!

Posted by on Nov 22, 2010 in Allmänt | 2 comments

Vaknade i morse av att 3-åringen ropade mamma. Jaha, tänkte jag, det var första gången som jag blir väckt i natt. 3-åringen kröp intill och somnade om. Själv kunde jag inte somna om utan kände mig ovanligt pigg. När så resten av familjen började röra på sig och vakna till efter bara ett litet tag förstod jag: – Jag hade sovit en hel natt!! Kändes helt overkligt eftersom det bara har varit 5 eller 6 st sådana sedan barnen föddes för 8 år sedan. Såå sköönt! Känns som jag skulle kunna vänja mig vid att göra det varje natt :) . Nu en kopp varmt te och Sova! God Natt!

2 Comments

  1. Så underbart skönt för dig!

    • Tack. Vilken goo bild du har på lillen. Såå mysigt med en riktigt liten bebis.
      Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>