Smultronställe

Posted by on Jul 11, 2010 in Allmänt | 0 comments

Tog mer än halva dagen att komma iväg på det äventyr vi hade tänkt oss igår. Efter att ha städat lite och ätit lunch bar det iväg.

Vi parkerade i skogen och höll på att bli uppätna av myggen innan alla 8 i vår familj fått sig ur bilen. Sedan var det bara att gå en liten bit, var tungt att dra vagnen i sanden, men sedan såg vi sandyner som sträckte ut sig framför det vidsträckta havet. Hade det inte varit för snålblåsten och att havet var iskallt, så hade jag kunnat tro att vi hamnat utomlands. Barnen blev förstås överlyckliga av att springa i vågorna och det var sååå härligt att se dem. Tyvärr blev de fort kalla och vi packade ihop oss. Trots att jag bott här i massor av år hade jag ingen aning om att det fanns sådant fint ställe i närheten, ett riktigt smultronställe dit vi kommer att återvända inom kort.

På vägen hem såg vi en kompis till dottern, 7 år, som vi stannade och pratade med. När vi stod där och pratade ute på landet kom det fram en annan företagare som jag träffat på konferens nyligen. Hon berättade också att hon bara kommer att vara ledig max 5 dagar sammanlagt i sommar, en inte allt för ovanlig verklighet för de flesta småföretagare som jag träffat. Något man kanske inte tänker på när man startar eget företag. Fördelen är ju då att man får besöka de sevärdheter som finns i närområdet och oftast är många fler och intressantare än man kanske tror.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>