Skrämt 2 män idag!

Posted by on Jun 30, 2010 in Allmänt | 0 comments

Full huggning på företaget jag lova! Svenskarna verkar inte längre vila på semestern. Då har de äntligen tid att shoppa på nätet från bilen, båten, stugan och husvagnen :) . Underbart att se!
Var ändå tvungen att åka iväg med 5-åringen som ska börja fritids efter sommaruppehållet för att han skulle få bekanta sig med lokalerna, barnen och personalen. Många sa till mig: – Nog kan du lämna honom, han är så kavat och varit många år på dagis. Väl där så tänkte jag att det minsta jag kan ge honom är väl 1,5 timme att vara där med honom och visst behövdes det! Han kändes som en väldigt liten kille, som han ju faktiskt är, men som man ibland glömmer bort, när han har 3 yngre syskon. Visst ville han kolla av var jag uppehöll mig och även att jag skulle följa med honom till olika ställen. När det sedan var dax att åka tillbaka med honom till dagis den sista timmen för att jag skulle kunna slutföra mitt jobb på företaget smög jag mig in så inte mina mindre barn skulle se mig och tro att de skulle åka hem. Då jag kommer smygande runt hörnet kommer förskolläraren med kaffemuggen i handen och håller på att hälla allt över sig av rädsla. Lämnar pojken och åker vidare till lagershopen där jag möts av kunder. Hinner inte jobba klart innan det är dags att hämta barnen, åker tillbaka med bilen full av barn och möts igen av kunder. Medan jag expedierar dem droppar barnen ut från bilen en efter en. Ingen drömsituation, men maken är också med och det funkar. 30 minuter senare är vi på väg hem.
Sitter i tvättstugan och viker tvätt, barnen ligger och ser på film. Då kommer maken hem från företaget och går in i tvättstugan och håller nog på att få hjärtinfarkt när han får se mig bakom tvätthögarna (med rentvätt, tack och lov). Kanske dax att börja kolla sig i spegeln ändå, när man har sådan inverkan på män :) .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>