Sjukt med många barn!

Posted by on Mar 14, 2012 in Allmänt | 2 comments

Det är inte alla som tycker att det är ok med många barn. När jag väntade mitt 6:e barn fick jag kommentarer som -Vad tänkte ni? Varför? Ni behöver ju inte ensamma befolka världen! Jag kunde förstå kommentarerna om inte varje barn varit väl planerade (inte tvilligarna i och för sig som vi inte hade planerat att det skulle bli två). Dessutom gör vi knappt någonting annat än är med familjen. Tror knappast att föräldrar med 2 barn blir ifrågasatta varför de lämnar barnen kl 6 på morgonen till 6 på kvällen för jobb och sedan på helgerna har barnvakt för att göra egna aktiviteter. Samma person som frågat oss ovanstående frågor tycker att det är helt ok att vara barnvakt för att 2 barnsföräldrarna ska få sova ut, men tycker inte att 2 av våra barn ska sova över pg a att vi ju ändå inte får sova ut eftersom vi har så många barn…….. Mycket ska man höra innan öronen trillar av.

2 Comments

  1. Ta ett djupt andetag och tänk: its your loss!
    ha en fin torsdag!!

    • Tack för din kommentar. Precis, man ska inte bry sig och det gör jag inte. Funderar bara över vad man tänker, eller det kanske är just det man inte gör med sådana kommentarer. Detsamma!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>