Shopping och Skoterfärd

Posted by on Feb 19, 2011 in Allmänt | 0 comments

-25grader la ner alla våra tankar på en dag i slalombacken. Istället tog jag och maken våra 6 barn och åkte till stan för att göra några ärenden. Jag skulle reklamera ett par skor, maken byta ett par skidor, köpa en hjälm till barnen och köpa jeans. Barnens största ärende var att besöka godisaffären.
Det blir lite av ett äventyr eftersom Jag nästan aldrig går på stan, men ibland måste jag ju. Med alla barnen med gör jag bara det jag måste och that´s it. Det vore en ren säkerhetsrisk att åka själv med alla eftersom ingen är äldre än 8 år. Det behövs bara att några blir sura och springer åt olika håll. Då är jag helt beroende av att de äldsta, tvillingarna 8 år, samarbetar med mig och hjälper till om de minsta skulle sticka iväg, men det är ju inte alltid de är samarbetsvilliga. Idag hade vi dessutom en extra medlem med oss, Igelkottis. Det är 5-åringens dagis som har gett honom i uppgift att skriva in i en bok vad igelkotten är med om med honom i helgen. Jag var livrädd att Igelkottis skulle bli kvar i stan, men idag var det bara en mössa som hade blivit kvar i godisaffären.
Kom hem från stan med en slalomhjälm och godis till barnen och det kostade oss inte en enda krona – fick tillbaka 400 kr för mina stövlar som jag haft i 13 månader pg a klackarna hade sjunkigt ihop. Ibland ska man ha Tur! Stövlarna gick inte att använda pg a detta.

Väl hemma käkade vi lunch och upptäckte att termometern bara visade -13 och vi bestämde oss för en skotertur. Vi ryms precis i skotern och pulkan eftesom vi har en dubbelpulka. Maken på skotern och i pulkan 3 fram och 4 bak. Perfekt! Barnen tycker att det är jättekul och stämde upp i sång (reklamsnutten för Nummerupplysningen 118 800 :) . Vilken syn!

Ikväll har vi laddat med chips och ostkrokar och låter andra sjunga i Melodifestivalen. Trevlig kväll!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>