Så fel jag hade…

Posted by on Apr 10, 2015 in Allmänt | 0 comments

Tog det lugnt i morse. Dottern hade velat att vi skulle baka kladdkaka så det gjorde vi. Hon gjorde en kladdkaka i i långpanna och 13 kaddkakemuffins. Mums! Det går en hel del när vi är en stor familj och kladdkaka är alltid poppis bland killarna.
Maken åkte med 2 av barnen till Skellefteå AIKs träning. Väldigt uppskattat när de kom hem med autografer senare.
Hade tänkt vara helt ledig idag, men precis tvärtemot vad jag trodde, så var det många webbordrar att skicka, så de var tvungen att komma iväg före helgen. Cyklade till företaget tillsammans med dottern, som också ville följa med. Packade och det var kunder bakom dörren mest hela tiden som ville komma in. Självklart kan jag inte säga nej och det visade sig att jag hade helt fel. Trodde att alla söderut haft påsklov förra veckan eftersom det var rätt lugnt med webbordrar, men några av dem som kom idag var hemvändare från Stockholm, Visby och Göteborg! Så himla kul att det också var 2 av mina ”tidigare” (gamla låter ju inte så kul) klasskompisar, som jag gått lekis ( nutidens förskoleklass hette så på 70-talet) t om 9:an.
Mycket prat blev det och jag blev kvar rätt länge på jobbet.
Cyklade hem, städade, tvättade, stökade undan. Tiden går så fort när jag sysslar med det och det blev en sen middag. Maken lagade Zoufile med potatisgratäng, dottern dukade och jag fortsatte med städningen. De 5 Sönerna var på övervåningen och roade sig tillsammans.
Det har blåst stormvindar i dagarna 3 främst på eftermiddagen, så det har inte blivit någon slalomåkning. Känns fint att vi inte planerade in något utan bestämde att det fick bero på väder och vind i slutet på Påsklovet. 2 dagar kvar!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>