Så får jag egentid med 6 barn!

Posted by on Maj 11, 2014 in Barnen | 1 comment

Får känslan av att det ligger i tiden att alla måste ha egentid. Visst det skulle kanske vara skönt ibland, men antar att det måste till kontinuitet för att kunna få ro. Oftast känner jag mig mest stressad när jag försöker vara själv, för att jag vet ju hur mycket det finns att göra. Är det inte i hushållet med städa, tvätta osv osv så är det något med barnen. Först idag kom jag på vad som verkligen funkar om jag vill ha Egentid! Om du trodde att det är att gå på toaletten, så har du antagligen inte själv småbarn. Nej, oftast står det någon liten som håller på att kissa på sig eller bara vill prata med mamma just då! Med 6 barn, så byter de ju oftast av varandra också, då det är inte många minuter i fred.

Sanningen är den att idag kom jag på att jag säger bara 4 ord för att få Egentid! De gyllene orden är: – Nu ska vi städa! Vips så försvinner maken, de 5 sönerna och dottern! Med denna värdefulla information måste jag nu i framtiden bara se till att ha skaffat mig en riktigt god bok, ansiktsmask, hårtoning eller något annat som jag aldrig får tummen ur att göra för att jag alltid går på högvarv!

One Comment

  1. Haha precis så är det hos oss med :) Jag är oftast ensam med våra vitvaror och städredskap.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>