PremiärLejon!

Posted by on Apr 26, 2014 in Barnen | 0 comments

Dagen började med jobb i några timmar. Tog sedan cykeln för att kolla när 4 av barnen var på skottrampen med maken. Vid skottrampen övar de skotten inför kommande ishockeysäsong. Ljuvligt väder och jag solade medan jag såg på när barnen svettades.

Efteråt ville de 4 minsta åka på fisketur. Trots att fiskepremiären igår blev fångslös, så var grabbarna på hugget. Vi tog en tur som dessutom slutade med publik då vi stod och fiskade bredvid en festlokal som började fyllas med besökare. De fick se hur Lillen tappade fotfästet en stund för att han inte gjorde som mamma sa. Nu har han förhoppningsvis lärt sig varför man inte ska gå på hala stenar. Han slog sig tack och lov inte, men blöt blev han och vattnet var iskallt.

Väl hemma var det dags för ännu en Premiär – Grillpremiär. 2 premiärer på 2 dagar och född i Lejonets tecken. Det måste ju göra mig till ett äkta Premiärlejon!

Trevlig fortsatt helg!

GrillPremiär

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>