Personligt Rekord!

Posted by on Okt 13, 2014 in Allmänt | 0 comments

Det är mycket nu! 3 av barnen har inbokade utvecklingssamtal, precis när alla 5 föräldramöten avslutats och jag tänkte att nu kan vi andas ut, men icket! Tvillingarna som går i 6:an har 3 prov den här veckan, vilket innebär att jag måste hjälpa att förhöra inför proven. Lägg där till att julhandeln har börjat rulla igång så smått på företaget och kryllar med möten, 2 av barnen har fyllt år så vi ska genomföra 2 födelsekalas denna vecka + 1 ”vuxenkalas” för barnen.

Som om det inte vore nog så har jag bakat 2 långpannekakor till dotterns fotboll i lördags och har 3 st kvar att baka till killarnas hockeycup på söndag. 5 långpannekakor på 1 vecka är mitt personliga rekord att baka till barnens idrott! Hyperventilerar ett tag när jag skriver detta och visst det är mycket inbokat nu (frivilligt och ofrivilligt), men jag tycker att det är ännu värre att ha det framför sig, för det kommer alltid något nytt som man inte räknat med samt att det betyder att jag måste ha det på att göra listan ännu längre.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>