Personlig Födelsedag i barnens tecken

Posted by on Jul 30, 2010 in Allmänt | 0 comments

Hade fått sovmorgon imorse på min födelsedag om jag hade velat, men jag är inte mycket för det längre. Tycker bara jag blir seg av att ligga kvar länge. 2 av barnen blev dock besvikna när de kom ner 2,5 timme senare och sa:
- Du ska ju ligga kvar i sängen på din födelsedag och sedan ska vi komma och sjunga för dig (vem brukar säga det till dem om inte jag själv). Det var bara att pallra sig upp och låtsas sova och sedan kom kören. För det blir nästan som en hel liten kör när 6 personer kommer och sjunger -Ja, må hon leva! Barnen hade sedan slagit in leksaker som de trodde att jag skulle tycka om. 7-åriga dottern anteckningsblock och penna, 6-åringen sitt Nintendo DS, 4-åringen en bil och 2,5-åringen gav mig massage (som jag hade önskat mig). Skulle i och för sig kalla det sistnämda mer att jag blev kittlad än masserad. Tycker att det var väldigt gulliga och personliga presenter och det tyckte nog 2,5-åringen också eftersom han hela tiden skrek att det var han som skulle ha presenterna. Fick också ett fint kort med vacker text som jag gärna vill dela med mig av:
Din livsglädje lyser och skrattet är nära,
vad kan man mer av en människa begära?
Här får du en dag avsedd för dej,
fylld med vänner och fest,
glada skratt och ståhej!
Skålar i päronsoda (ammar fortfarande) och säger GodNatt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>