Otillfredsställande Dag

Posted by on Jun 10, 2010 in Allmänt | 0 comments

Idag på företaget var det extra hektiskt. Nya produkter som skulle läggas in och Rea som skulle ut. Vi firar 3 år och varje födelsedag brukar vara något extra. Åkte hem från jobbet, denna dag inte med huvudet så fullt av jobb, men massor av saker kvar att göra på företaget. Överlever stressen endast genom att intala mig att det måste vara så här tills barnen blir större.
Åker och hämtar barnen på förskolan, ett extra barn idag, en 5-årig kompis till en av barnen. Kommer hem. Efter lite strul och alla vill berätta vad de gjort, ammat lillen, ätit lunch (14.00) och druckigt kaffe med massor av mjölk bär det av till lekparken. Efter vägen träffar vi en 3-årig kompis som också vill följa med. 2,5-åringen springer och ramlar på asfalten – slår upp såret på knäet som han gjort flera gånger tidigare. Väl i lekparken försvinner han sedan efter en katt, så jag får leta reda på honom. Efter ett tag kissar hans kompis ner sig, men vi var ändå på väg hem.
Fortsättningen på kvällen är rätt stökig. 7-åringarna ska till fotbollsträning. Jag är hemma med de 4 småkillarna. Badar dem allihopa samtidigt. 5,5 månaders babyn är cool fastän de andra plaskar och är ganska högljudda. Till slut tycker jag att det blir för mycket för honom och tar upp dem ur badet en efter en. Barnen fortsätter att vara rätt griniga och jag tror att de är trött så jag lägger dem tidigt. Inte en enda somnar förrän ca 2 timmar senare! Det är nackdelen med de ljusa nätterna här i Norr – barnen tror inte att det är natt – inte mina barn i alla fall. Nu längtar jag efter att kunna tänka egna tankar, men de 2 minsta är fortfarande vakna efter att ha somnat i bilen hem från dagis. Suck, men det är en ny dag imorgon tänker jag och slår en mygga som surrar omkring oss.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>