Otillfredsställande dag

Posted by on Jul 28, 2010 in Allmänt | 0 comments

Tycker att jag inte gjort så mycket idag och kände mig rätt otillfredsställt med dagen tills jag tänkte igenom vad jag egentligen gjort idag. Började morgonen med att jobba med företaget, ägnat mig åt marknadsföring samt förberett och skickat nyhetsbrev om vår fraktfria rea. Resten av tiden har jag varit hemma med alla sex barnen. Funderade över varför det ändå känns som om jag inte gjort något och kom fram till att det faktiskt beror på att barnen lekt jättebra tillsammans. Det är faktiskt rätt lustigt att när barnen är många brukar de leka med något speciellt syskon en tid och sedan byter de till någon av de andra syskonen. Under ledigheten har min 7-åriga son lekt bra med 4-åriga sonen och 7-åriga dottern leker med 5-åriga sonen. En annan dag kan de ha bytt till att leka med någon av de andra. 2,5-åringen hänger med där det händer mest.

Nyss frågade 7-åriga sonen om jag heter likadant som han i efternamn: – Ja, svarade jag, men innan jag gifte mig hette jag likadant som morfar. Vet du vad han heter?
Han svarade: -Håkan!
Som man frågar får man svar som de brukar säga :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>