Om de bara visste….

Posted by on Sep 1, 2010 in Allmänt | 0 comments

Körig dag som började tidigt. Lillen åker runt på mage som en liten slamsugare och plockar i sig alla små grejor som han hittar och fastän jag dammsugar nedervåningen minst en gång/dag hittar han alltid något så det gäller att ha honom under uppsikt hela tiden.
Rätt vanlig dag på företaget. Många kollektioner och andra produkter som ska läggas in och fotas, reor som ska förberedas för att ge plats, telefon, kunder, hålla koll på lillen, packa ordrar, osv.
När jag kom hem skulle tvillingarna, snart 8 år, iväg på fotbollsmatch borta, så det var bara att se till att de fick mat i sig 1 timme innan och var redo att åka när det var dax. När de hade åkt iväg gick jag och de 4 minsta barnen på en liten promenad för att hämta lite papper som jag behöver inför mitt uppdrag som simtränare. Vilket jobb för några papper säger jag bara!! Tog tid Innan jag hade fått alla klara och när vi hunnit halvvägs började det störtregna, något vi inte var klädda för, men som tur var ligger badhuset bara 15 min gångväg (i en 3-årings takt), 5 minuter om jag gått själv. Nåväl, så kom vi i alla fall både dit och hem inte allt för blöta.
När vi kom hem var det dax för kvällsmål och då bad jag dem sitta i soffan och se på tv medan jag gjorde kvällsmål och åt en Magnum Glass i smyg. Mmm, så gott det var och inte nog med det. Nu när de somnat tog jag en till! Om de bara visste…… GodNatt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>