Olika Uppfostran?

Posted by on Okt 3, 2013 in Allmänt | 1 comment

Det var lättare när barnen var mindre. Det där med att vara sams om hur man ska uppfostra barnen. Ändå är våra äldsta barn endast på väg att fylla 11 år. Frågar ni maken så har han nog en del åsikter om att jag varit för slapp med att följa upp att barnen ska städa upp efter sig när de var små. Nya diskussioner nu är bl à att vi har helt olika åsikter om hur mycket och vilka spel barnen ska spela. Vems vilja ska gälla när det är mil emellan åsikterna och den ena föräldern förser dem med spel som den andra vill att barnen ska vänta med tills de har åldern inne?

One Comment

  1. Jag tycker att det är en svår balansgång. Min första spelkontakt var väl vid cirka 4 års ålder, men då handlade det om enkla spel med grafik som gjorde att det inte såg verkligt ut. Idag ser allt i spelen så verkliga ut och det är svårare att skilja från verkligheten.

    Svårt att hitta en kompromiss som fungerar när ni är så långt från varandra. Hoppas ni hittar en lösning som du, maken och barnen kan gå med på.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>