Nu snurrar världen lite fortare!

Posted by on Sep 13, 2010 in Allmänt | 0 comments

Oj, nu händer det mycket runt omkring. Känns nästan som jag står på en jordglob som snurrar. Förutom att barnen har mycket aktiviteter, så händer det mycket på företaget från alla håll. Det är säljare, reklam, sponsring, kunder, affärsförslag, förfrågningar, beställningar, ja listan kan göras lång. Känns verkligen att julhandeln är på intågande. Det nästan bubblar! Satt med en leksaksförsäljare idag och det är mycket kul på gång.
I butiken hade vi också en kund som också driver företag och har sin 9 månaders baby med på jobbet. Hon driver restaurang och det visade sig att våra söner går i samma klass. Det låter helt rubbat att jag inte visste det, men det är sonen som just börjat förskoleklass, så jag har inte riktigt fått kläm på alla. Kändes jättekul att prata med henne om hur hon hade det med bebis på jobbet.
På tal om bebis, så kan man lugnt säga att bebben är på G. Idag har han börjat krypa mer på alla 4 samt ställde sig upp i sin spjälsäng till syskonens förtjusning. De bara tjöt: -Titta på T!! Han stååår! Så underbart att se deras syskonkärlek och engagemang.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>