Nära till det mesta!

Posted by on Jun 3, 2015 in Barnen | 0 comments

Lillen har tagit semester. Han vaknade kl 10 imorse! Under tiden han sov hann jag rensa från webbshopen varor som tagit slut. När han vaknade var det frukost som gällde och sedan ville han att jag skulle komma ut i regnet och titta på när han övade fotboll. Sagt och gjort.

Efter lunchen åkte jag med bilen till lokala bilreperaratören och gick därifrån till butiken för att packa webbordrar. Jag uppskattar verkligen att ha nära till allt. Det underlättar mitt liv massor. Fick avbryta packningen med att följa 12-årige sonen som skulle till tandläkaren, kanske hägrar tandställning till hösten.

Efter tandis åter för att packa klart och hann precis innan Schenker kom för att hämta de ordrarna. Skyndar mig hem, då 4 av barnen hade kompisar hemma, så det var sammanlagt 10 barn i huset eftersom det störtregnade.

3 av barnen skulle på träning. 2 av dem i samhället och 1 en mil härifrån. En av sönerna följde med och spelade fotboll bara för att det är kul, de andra två stannade hemma och chillade.

Jobbar lite ikväll också och njuter av den ljusa sommarnatten, som gör att man egentligen aldrig vill gå och lägga sig. Jag förstår verkligen barnen!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>