När hade du kul med godispapper senast?

Posted by on Aug 18, 2010 in Allmänt | 0 comments

Morgonen började med att 4-åringen och 3-åringen gick ut och blötte ner sig i slangen med älvsvatten just innan vi skulle åka. Tog med mig kläder för att byta på dagis som bara är några minuter bort.
Väl på företaget håller vi på att utöka Lagershopen så det är mycket att fortsätta inreda, prismärka och lägga in höstkollektioner förutom de vanliga arbetsuppgiftera med packetering, kunder, telefon ja, listan kan göras lång. Går lite sakta med det extra som behövs göras eftersom Lillen, snart 8 månader, bytt rutiner. Förut sov han mycket på företaget på fm, men nu leker han levande golvmopp och sliter och drar i allt han får tag på. Så söt och sugen på att upptäcka nya saker. Idag var det t ex någon av barnen som hade slängt ett godispapper på golvet. Detta godispapper roade nog den lille i en kvart. Man har ju hört uttrycket: -Lite roar barn -och visst är det så. Blir ändå alltid så fashionerad över upptäckarlusten och vad som kan roa barn. Tänk om man själv var så lättroad?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>