Mosad!

Posted by on Apr 21, 2015 in Allmänt | 1 comment

Jobbat på, men fick gå tidigare från företaget Pg a möte på skolan med ett av barnen.

15 minuter innan mötet fick jag veta att en brygga som Byaföreningen ansvarar för var på drift i älven. Bara att fokusera om för att koncentrera sig på mötet. Något som jag blivit rätt bra på. Efter mötet åkte vi och kollade läget och där stod bryggan med sittplats ute i älven. 

Åkte och köpte munk & läsk till 10-åringen som hade skolresultat att fira. Hem och maken lagade entrecote och potatisgratäng medan jag förhörde tvillingarna inför prov imorgon. Åt och vinkade åt 12-åringarna som skulle på 6-ans kväll på fritidsgården. 

Såg hockey och blev mosad precis som Skellefteå AIK. Skillnaden att jag blev det i soffan av de 2 minsta som gjorde allt för att jag inte skulle se hockey. Antar att de tyckte att det var konstigt att jag också satt och såg.

Maken får förhöra tvillingarna på 50-tals musikläxan, då det är mer hans musiksmak och Elvisfans som han är. Tänker att jag väntar tills det blir förhör på 80-talsmusik – det kallar jag Musik!

One Comment

  1. Vacker bild :) Hoppas du får en fin dag! Kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>