Mörkercykling senaste trenden!

Posted by on Nov 3, 2014 in Allmänt | 0 comments

När jag kom hem från jobbet var det bara jag och 7-åringen hemma. Det hör inte till vanligheterna i vår stora familj på 8 personer så jag frågade honom vad han ville göra. Han ville ligga och se på tv med mig. En ordentlig dos av Phineas and Ferbs blev det.
4-åringen var och hälsade på en kompis och jag lovade 7-åringen att vi skulle cykla och hämta honom när han skulle hem. Nu hade vi så tur att vi fick skjuts fram och tillbaka, men jag lovade 7-åringen att vi kunde cykla ändå när vi kom hem. De andra 4 barnen var på hockeyträning med maken, så vi hade det rätt lugnt. Sagt och gjort. När vi kom hem tog vi på oss reflexvästar, pojkarna fick lysen på cyklarna och så cyklade vi 3 varv runt kvarteret. Småkillarna tyckte att det var jättekul och spännande och jag tänkte att det är bäst att passa på eftersom det kanske blir sista gången på cykeln då de lovat klass 2-klass varning med snö här i Norr. Senaste trenden i familjen är alltså Mörkercykling.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>