Min Perfekta Dag!

Posted by on Aug 31, 2010 in Allmänt | 0 comments

Låter kanske konstigt att en helt vanlig vardag med jobb kan vara en helt perfekt dag, men det känns faktiskt så idag.
Började arbetsdagen med att träffa en säljare på företaget. Han skulle presentera 3 olika barnklädeskollektioner, så det tog rätt lång tid, speciellt eftersom det hela tiden kom kunder till butiken, men vi hade trevliga samtal med mycket ”skvaller” om branschen och andra företag. Eftersom tiden med säljaren var bokad hade jag inte förväntat mig att hinna göra så mycket som jag ändå hann idag på företaget. Det var mycket kunder i Lagershopen, men de kom med jämna mellanrum. Dagen fortsatte att flyta som den skulle även när jag kom hem med barnen. Eftersom gårdagen var rätt kaotisk med trötta barn så hade jag förväntat mig liknande idag,men icke. Lugna och fina barn som mest roade sig själv så jag hann både diska och dammsuga nedervåningen. Satte fram en morotspåse som de mest aktiva barnen fick roa sig med att skala, hacka och riva. De tyckte det var jättekul och lovade att plocka upp skräpet efter sig i sin lek mat-tant, städ-tant (min favoritlek bland barnens lekar). Jag försökte att säga att de kanske leker städfarbröder – allt för jämlikhetens skull. Fint, blev det och barnen har dyrare leksaker som de leker med än en påse morötter där mycket nyttigheter åkte in i munnen eller skalades bort för det blev inte mycket kvar till resten av familjen. Nu ska jag fira dagen med ett glas Coca-cola och önska mig en lika god natt:).

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>