Min Bebis är nästan som Karate Kid

Posted by on Sep 11, 2010 in Allmänt | 6 comments

Ja, jag vet. Alla vet inte vem Karate Kid är, men när jag var ung var det en populära film om en kille som var lite mobbad och lärde sig Karate och fick allas respekt. I alla fall så skulle han träna upp sin snabbhet med att försöka fånga en fluga med ätpinnar och lyckades förstås till slut.
Vad tror ni att jag får se i min lilla bebis hand här om dagen? Jo, en krossad fluga!! Nu, stolt och fjantig morsa som jag är, tror jag att han fångat den själv och är världens snabbaste bebis :) . Tur att jag än så länge är snabbare än honom, för han hann inte stoppa den i munnen.
Kram och fortsatt trevlig kväll.

6 Comments

 1. bra jobbat, förstår att du är stolt. Jag tror dagens barn relaterar tii kung fu panda ;)

  • Tack för din kommentar. Ja, Kung Fu panda har jag inte tänkt på, men det har du säkert rätt i. De äldre barnen brukar ju spela det och säkert har han fångat upp en hel del därifrån :)

 2. Klart han hade fångat den själv ;-)

  • Tack för din kommentar. Ja, jag är helt säker på det, eller…. :)

 3. Vilken super bebis du har :-) hur gammal är han/hon?
  Jag älskar karate kid, hoppas inte will smith har förstört filme nu bara hehe.

  Sv: ja chokladpuddingen satt fint igår, men jag är en sån där som överäter. Jag kan lixom inte ta en skål och sedan vara nöjd utan jag måste äta tills jag mår lite illa, så efter 3e skålen igår så va chokladpuddinegne inte så god :-) haha

  • Hej Jossan! Min bebis är 8,5 månad :) och såå härlig liten kille.
   sv: Mmm chokladpudding är aldrig fel, men som du säger kan det bli för mycket ibland.
   Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>