Många avslut idag!

Posted by on Maj 29, 2015 in Barnen | 0 comments

Ställde in mötet som jag skulle leda i morse pg a 2 av barnens uppträdande i Gympahallen. Vi är flera företagare som har barn i skolan, så vid sådana tillfällen är det inte ens lönt att hålla i möte.

Kl 8.40 var jag, lillen, maken, morfar och mormor på plats för att se mina killar som går i 1:an och 2:an utföra en somrig vårdans, eller rättare sagt var sin tillsammans med sin klass. De har övat hela skolåret tillsammans med en danspedagog, så ni må tro att de var duktiga allihopa.

Efter det var det skönsång av 2:orna i ett grupprum med fika efteråt. Nu kan sommaren börja!

Lillen åkte med mormor till dagis. Hon hade lovat komma och hälsa på honom någon gång på dagis och det var i grevens tid, för idag checkade han ut, Forever och jag har minsann ingen dagispojke mer. 10 år på samma dagis med fantastisk personal!

Åkte och öppnade butiken för sista gången på ett bra tag. Många stammisar som ville passa på att handla innan vi flyttar tillbaka till att bara vara lokaliserade på nätet.

Innan jag åkte hem köpte jag presenter till 7-åringens kompisar som har kalas imorgon. Frågade honom vad han vill ge och svaret blev kläder! Han är själv väldigt klädesmedveten, så det fick bli varsin The Avengers t-shirt med Hulk, Captain America och Iron Man.

avg2-037avg2-036

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>