Man ska aldrig säga sen….

Posted by on Mar 24, 2015 in Allmänt | 0 comments

Man ska aldrig säga sen….

Vitt på marken imorse när vi vaknade. Maken ballade ur att ta promenad som vi gjort de senaste dagarna. Blåsten och kylan gjorde att hälsan hindrade honom. Tänkte att jag jobbar undan lite på jobbet och promenerar sen. Man ska aldrig säga sen…..när det gäller motion.

Jobbade järnet hela dagen och fick undan en hel del. Promenerade hem och möttes av färdiglagad mat. Nice! 9-åringen kom ner för trappen och frågade var jag var. Lillen pekade och sa: – Där är hon. I Turtleströjan! (Det är jag det :-) .

Vinkade Hejdå till maken och dottern som åkte på hennes Hockeyavslutning med bowling. Skickade iväg hennes tvillingbror på fotbollsträning. Spelade sockmemory med yngsta medan de andra 3 barnen relaxade framför tv:n. De kom ner efter ett tag och målade med vattenfärg. Satte varsin kudde under tröjorna och körde någon lek. 

Tänker avsluta med att ge 5 av barnen sina mediciner, kvällsmål och se DumDummare 2 (det senaste medan jag lägger in produkter i webbshoppen).

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>