Maken botad ikväll!

Posted by on Jun 20, 2015 in Barnen | 0 comments

Midsommaraftons morgon började inget vidare. Skulle fira lite extra med att cykla till samhället för att köpa lite godare frukost med juice, franska, Melon mm. Slutade med att med att maken fick komma och lösa ut mig försatt jag glömt kortet. 

Traditionellt firande i samhällets Hembygdsgård där jag och 3 av barnen bakade mjukkaka i bagarugn i Annagården. Fiskade fiskdamm, fikade med min pappa och sambo samt barnen träffade de flesta av sina kompisar. 

Hem och baka kladdkaka för att ta med till kvällens firande hos nya vänner i deras mysiga stuga. De bjöd på fantastiskt gott grillat med kroketter. Bl a grillat lamm, något jag aldrig ätit och maken alltid sagt smakat kofta. Han blev botad från sin ”lammköttsfobi” då det var jättegott.

Efter maten åkte vi till en sjö så att alla 8 barnen kunde ta dig ett dopp. Första sommardagen då det kändes varmt nog att bada ute.

När vi åkte hem blev dottern kvar för att sova över hos sin jämnåriga fotbollskompis. 

   
       

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>