Lyxigt att vabba!

Posted by on Dec 16, 2010 in Allmänt | 0 comments

Innan jag fick barn tyckte jag att mina arbetskompisar som hade barn hade tur som kunde vara hemma med sjuka barn, vabba. Såg framför mig hur barnen bara låg i sängen och sov och tittade på film, som jag själv gjorde de få gånger jag var sjuk, medan arbetskompisen kunde slöa och få betalt ändå. Den tanken har jag fått äta upp många gånger. Hur många gånger har man inte önskat att man istället varit på jobbet för att barnen är rätt gnälliga och sover dåligt på nätterna när de är sjuka. Eller om de är så sjuka att de bara ligger och sover är man själv sjukt orolig över att de får för lite vätska i sig eller att det är något allvarligt fel och att man som föräldrar ensamma ansvarar för att ta dem till sjukvård i tid. Ett är säkert – jag är i alla fall den som hellre jobbar än är hemma med sjuka barn!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>