Lost and Found

Posted by on Apr 1, 2015 in Allmänt | 0 comments

Fick 5 av barnen till skolan. 6:e och äldste sonen mådde inte bra så han fick stanna hemma. Promenerade till jobbet. Skickade Nyhetsbrev på företaget och gick sedan på möte med Byautveckling. Broschyr planeras att tryckas och ges ut. Trevligt, men Tog som vanligt längre tid än beräknat.
Åter till butiken och jobbade järnet. Kändes som fredag eftersom jag började med möte, som jag annars för varje fredag. Hela dagen var det full huggning med kunder, ordrar och leveranser. Fotade produkter och la in i webbshopen.
Vips var dagen slut och jag promenerade hem. Mötte dottern med kompis efter vägen. En av sönerna var på badhuset, en annan åkte till en kompis och lillen hade en kompis hemma. Efter ett tag gick 5-åringarna ut medan jag kokade palt. Tittade ut efter ett tag och såg dem inte på gården. Gick ut och ropade och inget svar. De brukar aldrig stick från gården, så jag tyckte det var jättekonstigt. Promenerade runt kvarteret frågade personer jag mötte om de sett 3 småkillar, Kompisens pappa kom och jag var tvungen att säga att jag inte visste var de var, så vi hjälptes åt att leta lite. Bakom en stor snöhög på obebodda granntomten hittade jag dem, helt omedvetna om min långa promenad för att söka dem. Där hade haft kul med att åka pulka och hade inte hört mina rop.
Hämtade upp barnen som var på badet och hos kompis. Jobbar på webben medan jag ser på slutspelet mellan Skellefteå AIK och Linköping. Spännande!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>