Livet som Fotbollsföräldrar.

Posted by on Jun 12, 2015 in Barnen, Företagande | 0 comments

Började morgonen med att packa webbordrar. Lastade bilen full med dem eftersom vi inte skulle kunna vara på plats när SchenkerLastbilen skulle komma för upphämtning.

Lillen fick åka med buss på avslutningsutflykt till stan med dagiset fastän han slutat. De hade sagostafett i stan och alla var inbjudna

Åkte till stan för att fylla på ACmedel i bilen. Visade sig att det inte gick pga att det läkte någonstans. Tog lång tid och sönerna roade sig med att spela fotboll på konstgräset mitt emot. Kommer att bli Dyyyrt, men måste göras, då det inte går att åka bil i sommar med 8 personer i bilen utan. 

Levererade ordrarna till Schenker.

Hämtade Sekretariatet för 7-årige sonens lag. Vi körde 30 km/h med den hem, men först hälsade vi på andra fotbollsföräldrar på deras företag och hämtade grejor hos en leverantör.

Maken skjutsade dottern till hennes fotbollsträning i Rönnskär och jag fick iväg 2 av sönerna på träning här i lokala föreningen. Äldste sonen hade sedan match och jag skulle stod i kiosken för deras lag. 

När barnen hade lagt sig satte jag mig vid datorn Och la in produkter. Helt emot mina principer jobbade jag till kl 1 på natten. Brukar prioritera sömn för annars orkar jag inte med mitt hektiska liv. Det är mycket fotboll nu!

   
   

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>