Läxhjälp eller inte?

Posted by on Mar 13, 2014 in Barnen | 0 comments

Började morgonen med att lyssna på Traderas VD i ett webinar som vi var inbjudna till. Skulle egentligen ha styrketränat direkt på morgonen, men som oftast dök det upp något annat. Anledningen till att jag valde att lyssna på webinaret är att jag oftast tänker att jag säkert kan lära mig något av de stora. Tvärtemot visar det sig oftast att ju större de är desto längre tid tar det innan de hakar på trender. Jag har ödslat alldeles för många timmar på att lyssna på föreläsningar och webinar och lär mig visst aldrig. Då känns det som om jag lär mig betydligt med genom att bevaka googleflödet med det som intresserar mig.

Väl hemma med barnen var det full huggning. Snön har nästan helt smält bort, många av cyklarna har kommit fram och det känns som alla sex barnen är som kalvar på grönbete eller mångalna. De får så mycket spring i benen och bus i kroppen, så det är en fröjd att åtminstone ett av barnen var på träning. Nästan omöjligt att få dem att göra läxorna och jag tänker att Läxhjälp skulle sitta fint. Har hört att man kan köpa läxhjälp, vilket förstås aldrig skulle komma på frågan. Har inte ekonomi och för mycket Kan själv för att det skulle bli aktuellt! Däremot är jag absolut för att de ska få läxhjälp i skolan. Du kan ju tro att det är en hel del läxläsning med sex barn, varav dessutom en har inlärningssvårigheter. Känns som om jag går om grundskolan själv flera gånger om. Det är så skönt att åtminstone inte de två minsta har läxor………….. än

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>